Amanda Dörge


Amanda er til dagligt studerende, og har sideløbende arbejde ved RØG Mad og Vinbar, og NC Horse Wellness.


Selv har hun 3 dejlige heste, og hun bruger gerne mange timer i stalden sammen med dem! 


I vores event team står Amanda for rigtig meget af vores kommunikation med sponsorer og netværk, i form af sponsorskriv og lignende; Hun er en super dygtig og skarp formidler, som er guld værd, når der skal stables en konkurrence som Open Danish Farrier Championship på benene!

Ida Nielsen


Ida er udannet og arbejder som selvstændig, registreret beslagsmede, i sin virksomhed, Idas Beslagsmedie.


Hun har selv hest, og sammen rider de spring klasser.


I vores hold er Ida hende med overblikket når det kommer til at sørge for at der er gas til esserne, jern til konkurrencen, rosetter til præmieoverrækkelserne, og alle de øvrige materielle små detaljer som man nemt kan miste overblikket over, og som er altavgørende for at konkurrencen forløber som den skal!

Mette Heyde


Mette er uddannet folkeskolelærer og har 20 års erfaring, blandt andet inden for specialområdet.


Hun driver sin egen løsdrift med heste, hund og høns, hvor hun arbejder med sanseoplevelser med børn og unge der har udfordringer.


Hun bidrager med en unik indsigt i uddannelsessystemet, og har mange gode bud på hvordan vi på bedste vis appelerer til unge, som måske ønsker at snuse til beslagsmedsfaget. På den måde danner hun en bro mellem den faglige og den praktiske verden.

Nynne Navntoft


Nynne blev udlært som registreret beslagsmede i april 2016, ved Gardehusarrerimentet i Slagelse, hos hendes mester, Ebbe Andersen.


Hun har haft hest i mange år, men i dag har hun lagt ridekarrieren lidt på hylden, og fokuserer i stedet 100% på sit håndværk som beslagsmed i egen virksomhed, Nynne's Beslagsmedie.


På holdet er hun drivkraften bag at opsøge sponsorer og potentielle venues samt koordinere og kommunikere med deltagerne når de har meldt sig til konkurrencen.

Olivia van Rooij


Olivia er selvstændig grafisk designer og illustrator, i sine virksomheder van Rooij Design Studio og Poivre, hvor hun udvikler hjemmesider, grafiske- og logodesigns samt illustrationer og plakatkunst.


Hun har i en periode boet i Norge hvor hun trænede og rehabiliterede heste, men nu rider hun mest bare for hyggens skyld.


Hun står bag konkurrencens samlede udtryk udadtil, og har udviklet både logo og hjemmeside samt det øvrige grafiske materiale til konkurrencen.